Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Monaco 2019

Ricciardo: "Er staat veel op het spel in Monaco"

Daniel Ricciardo won afgelopen seizoen toen hij nog bij Red Bull onder contract stond zijn zevende en tot nog toe laatste Formule 1-Grand Prix. Na zijn onverwachte overstap naar het team van Renault lijkt een nieuwe overwinning in het prinsdom echter heel ver weg. Het team staat op een troosteloze achtste plek in het kampioenschap voor de constructeurs, waardoor er volgens Ricciardo in de straten van Monaco veel op het spel staat.

Daniel Ricciardo 2019
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Renault

Met een brede glimlach blikt Daniel Ricciardo terug op de vorige Grand Prix in Monaco. "Dat was een van de beste overwinningen uit mijn carrière en een jongensdroom die uitkwam. Zeker na het debacle tijdens de race in 2016, toen Red Bull mijn banden niet klaar had staan toen ik binnen kwam voor een pitstop, was het extra mooi om de race alsnog op mijn naam te kunnen schrijven."

"Natuurlijk is het onmogelijk om dit jaar wederom de poleposition te veroveren, maar dat neemt niet weg dat er veel op het spel staat.", gaat de Australiër verder. "Het team zal zijn uiterste best doen om hier een goed resultaat neer te zetten, wat in het onvoorspelbare Monaco zeker niet onmogelijk is."

De Renault-coureur erkent dat het wel beter zal moeten dan tijdens de vorige races. "In Spanje hadden we punten kunnen en moeten pakken, maar we wisten daar helaas niet alles uit de auto te halen. Gelukkig voelt de auto goed aan en ligt het Monegaskische circuit me prima, dus ik ga het weekend in met de verwachting punten te scoren."

Bekijk hieronder de mooiste beelden van Max Verstappen tijdens de Jumbo Racedagen.

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Daniel Ricciardo

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
LIVE Eerste vrije training Grand Prix van Spanje