© Getty Images / Red Bull Cotentpool

Nieuwsoverzicht

Ricciardo: 'GP Hongarije biedt volop inhaalmogelijkheden'

24 jul. 2018 09:10 Wanda Bisschop 0 reacties
Daniel Ricciardo zint ongetwijfeld op revanche in Hongarije nadat hij stilviel in de Duitse Grand Prix. De nummer vijf van het WK kan een goed resultaat gebruiken en denkt kans te hebben op de Hungaroring.

'Hongaarse GP mooie afsluiting voor zomerstop'

"Ik vind de Hongaarse GP geweldig. Iedereen roept altijd dat het net Monaco is maar dan zonder de muren maar dat is het niet. Het is Hongarije en het is een ontzettend snel circuit. Het is er vaak vrij warm en hoewel het een vrij smalle baan lijkt, zijn er volop mogelijkheden om in te halen. Het middengedeelte is eigenlijk één van de beste van het hele jaar, het is vrij snel met veel snelle bochten," aldus Ricciardo op de officiële site van Red Bull Racing.

Niet alleen is de 29-jarige Australiër fan van de Hungaroring, ook Boedapest waar de race plaatsvindt, behoort tot zijn lievelingssteden.

"Niet alleen het circuit is geweldig, ook Boedapest is super. Het eten is er ontzettend lekker en ik hou ervan om wat tijd in de stad door te brengen. Doordat het de laatste race voor de zomerstop is, hangt er altijd een leuke sfeer in de paddock."

De afgelopen jaren presteerde Ricciardo altijd vrij sterk in Hongarije. In zijn eerste jaar bij Red Bull in 2014 won hij al eens de Hongaarse GP. Ook in 2015 en 2016 stond hij op het podium, vorig jaar viel hij al vrij vroeg in de race uit.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen