Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Daniel Ricciardo

Ricciardo heeft slecht nieuws over zijn toekomst in F1

Daniel Ricciardo is in 2023 Formule 1-coureur af. Hij staat dan althans niet meer op de grid, zo bevestigt hij vanuit Japan.

Ricciardo Japan
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Daniel Ricciardo rijdt in 2023 niet meer als racecoureur in de Formule 1. Hij verloor zijn zitje bij McLaren en daarmee een zitje in de koningsklasse van de autosport. Die conclusie trok de Australiër op de dag dat meer puzzelstukjes voor wat betreft de grid van volgend jaar in Japan op hun plek vielen. Het laatste stoeltje bij Alpine ging definitief naar Pierre Gasly, wiens stoeltje bij AlphaTauri wordt overgenomen door Nyck de Vries.

Ricciardo trekt zijn conclusies: "Ik denk dat de realiteit is dat ik niet op de grid sta in '23", zo begint Ricciardo, die ervoor gaat in 2024 terug te keren: "Het is nu zaak dingen op te zetten in aanloop naar 2024. Ik denk dat er zich dan betere kansen aan zouden kunnen dienen."

Als een verrassing komt alles wat deze morgen (zaterdag) werd aangekondigd niet voor de Australiër: "Ik was op de hoogte van wat er speelde met Gasly en dat die gesprekken plaatsvonden. Ik was dus op dit nieuws voorbereid en als zodanig komt het niet als een verrassing."

Voorspelgame visual 2022

Wie wint de Grand Prix van Japan 2022?

Speel mee en maak kans op een prachtige Max Verstappen drivers cap!

Speel mee

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Daniel Ricciardo

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Japan 2022 RN365 Nieuwsdossier

14 reacties

Viaplay

Unibet
x
RN365 F1-podcast Max Verstappen reed op 80% van zijn kunnen