Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Daniel Ricciardo

Ricciardo houdt emotioneel dankwoord voor Verstappen

Daniel Ricciardo leek na de Grand Prix van Singapore toe te geven dat zijn Formule 1-carrière er per direct op zit. Max Verstappen dankte de Australiër op de radio en daar is Ricciardo wel even stil van. Hij bedankt Verstappen uitgebreid.

Daniel Ricciardo Max Verstappen
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Aan het einde van de Grand Prix van Singapore bedankte Max Verstappen Daniel Ricciardo. De Australiër pakte een puntje af van Lando Norris door de snelste raceronde te rijden. Het leek er echter ook op dat Verstappen het zei omdat Ricciardo zijn laatste race gereden heeft. Wanneer Ricciardo het dankwoord van Verstappen hoort, reageert hij emotioneel.

"Ik hoorde dat hij dankjewel zei", vertelt Ricciardo tegenover Viaplay. "Ik weet niet of het een bedankje was voor het afpakken van een punt of dat hij me gewoon bedankte. Ik denk dat ik een puntje heb afgepakt van Lando, niet?"

Na de bevestiging is Ricciardo, die waarschijnlijk zijn laatste Formule 1-race gereden heeft, zeer complimenteus voor Verstappen. "Alle coureurs zijn zich bewust van de geruchten in de media. Ik weet dat Max in de persconferentie op donderdag al mooie woorden over me zei. Ik mag trots zijn. Ik heb respect voor alle coureurs, maar Max en ik hebben veel meegemaakt. Elke teamgenoot kan daarover meepraten, al blik ik vooral met fijne herinneringen terug op onze gezamenlijke periode bij Red Bull. Max heeft geweldige prestaties neergezet en is iemand waar ik respect voor heb als coureur, maar ook als persoon. En ik denk dat dat gevoel wederzijds is."

Wat vind jij? Verdient Ricciardo een beter afscheid? Laat het weten in onderstaande poll!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Italiaanse media roepen Verstappen uit tot 'winnaar' GP Singapore