© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Ricciardo houdt moed voor Mexicaanse GP: "Podium is vet"

24 okt. 2018 14:30 René Oudman 0 reacties
Het zit Daniel Riccardo in de afgelopen maanden amper mee. Geeft zijn wagen op zaterdag niet de geest, dan is hij op zondag wel het slachtoffer van mechanisch falen. In Mexico wil Ricciardo zijn maandenlange podiumdroogte een halt toeroepen.

De Australische coureur van Red Bull Racing won dit jaar twee races, beiden in de eerste maanden van het seizoen. Sinds zijn zege in Monaco stond Ricciardo niet eens meer op het podium.

"Het enige wat ik vervelend vind aan Mexico, is het verkeer", meent Ricciardo in de officiële voorbeschouwing van Red Bull Racing. "Al het andere is geweldig. De plek waar we verblijven is mooi, het hotel is prachtig. De atmosfeer in de paddock is altijd goed in Mexico, het bruist en iedereen is vrolijk."

"Wat betreft het circuit: dat is oké. Er zijn inhaalmogelijkheden, races hier zijn niet zo snel saai. Persoonlijk vind ik het stadiongedeelte heel erg vet, dat is echt uniek. Bovendien maken de fans er daar een feestje van! Het podium ziet er geweldig uit, hopelijk mag ik 'm dit jaar eens betreden."

Ricciardo werd officieel al eens derde in de Grand Prix van Mexico, dat was in de editie van 2016. De Australiër werd na twee tijdstraffen vanuit P5 naar P3 gepromoveerd.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen