Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Ricciardo: 'Ik besef nu pas dat ik de GP van Monaco heb gewonnen'

Ruim een week na zijn overwinning in de straten van Monaco begint Daniel Ricciardo te beseffen wat hij geflikt heeft. Hij won de Grand Prix van Monaco!

"Mijn naam staat nu gewoon in de boeken! Het voelt zo goed om de meest iconische Formule 1-race ooit te winnen. Ik denk dat ik nu pas echt begin te beseffen wat ik geflikt heb" , zo laat Daniel Ricciardo weten op de Red Bull's website. De volgende stop op de kalender is de Grand Prix van Canada, daar waar hij in 2014 voor het eerst zegevierde in de Formule 1. Ricciardo kijkt ernaar uit:

"Het Circuit Gilles Villeneuve is opnieuw een stratencircuit waar ik van houd. Het is één van mijn favoriete races van het jaar. Vorig jaar pakte ik hier een podiumplek en in 2014 wist ik de race te winnen." Op de vraag of Red Bull in Canada opnieuw mee kan doen om de prijzen, antwoordt Ricciardo dat de voortekenen goed zijn: "Er komen nieuwe updates aan, de auto functioneert momenteel al heel goed en natuurlijk beschikken we in Canada opnieuw over de drie zachtste compounds. Het ziet er dus goed uit voor ons en hopelijk kunnen we opnieuw jacht maken op de kampioenschapsleiders."

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi