Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Ricciardo: 'Ik heb geen contract getekend bij Ferrari'

Daniel Ricciardo is in Bahrein het gesprek van de dag. De Australiër wordt steeds frequenter gelinkt aan Ferrari en zou zelfs al een voorcontract getekend hebben.

Het is een bekend fenomeen in de Formule 1: het Silly Season. Dit jaar begint het wel erg vroeg door de aflopende contracten van Bottas, Raikkonen en Ricciardo. Daniel Ricciardo werd de afgelopen dagen genoemd als opvolger van Raikkonen bij Ferrari. Volgens de Red Bull-coureur is er geen sprake van een deal en zijn het slechts geruchten. "Ik moet eerst toestemming krijgen van Sebastian", lachte Ricciardo toen hij geconfronteerd werd met vragen van journalisten. "Nee, ik heb nog niets getekend", liet hij aan Autobild weten.

Red Bull-adviseur Helmut Marko ging nog een stap verder door te verklaren dat zijn coureur niet eens met Ferrari in gesprek is. "Er hebben geen gesprekken plaatsgevonden tussen Ferrari en Daniel." Onze verwachting is dat de geruchten omtrent de toekomst van Ricciardo nog enkele maanden aanhouden. Ferrari maakt traditioneel haar coureurs pas bekend bij de thuisrace in Monza.

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"