© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Ricciardo: "Ik kan alleen maar lachen om mijn gridstraf"

10 nov. 2018 10:10 Ruud Dimmers 0 reacties
Wie naar Daniel Ricciardo kijkt, die ziet vaak een brede glimlach op het gezicht van de Australiër. De bekende lach maakte de afgelopen weken vaak plaats voor een boze en hopeloze gelaatsuitdrukking. In Brazilië is de lach weer terug, ondanks een nieuwe straf.

Voor de vierde maal in acht Grand Prix-weekend incasseert Daniel Ricciardo een gridstraf. Hoorden we eerder nog luid de bekend 'Fucccckkk' van een woedende Daniel, in Brazilië lacht hij weer als vanouds.

"Ik heb wat tijd gehad om het allemaal even te laten bezinken", blikt hij terug op de dramatische uitvalbeurt in Mexico. In Brazilië incasseerde hij de volgende domper met vijf plaatsen gridstraf vanwege een defecte turbo: "Ik kan er alleen maar om lachen. Helaas is het niet anders de laatste maanden. Maar wat kan ik er aan doen? Ik probeer er maar het beste van te maken."

"Morgen ga ik voor het maximale tijdens de kwalificatie, net als in Mexico en dan vecht ik voor wat ik waard ben tijdens de race. Onze racepace zag er prima uit en dat geeft me vertrouwen voor de zondag."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen