Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
McLaren

Ricciardo dolt: "Ik sloopte een hele hotelverdieping!"

Daniel Ricciardo en Lando Norris rijden voor het door Hilton gesponsorde McLaren. De hotelketen ontvangt de coureurs met open armen, mits ze zich tenminste gedragen. En dat is niet altijd het geval geweest.

Ricciardo
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts

Voorafgaand aan het Formule 1 Grand Prix-weekend in Miami werden Lando Norris en Daniel Ricciardo onderworpen aan een Q&A tijdens een sponsorevenement van Hilton. De hotelketen ontvangt de McLaren-coureurs met op armen, mits ze zich tenminste gedragen. En dat is niet altijd het geval, zo blijkt als Ricciardo wordt gevraagd naar zijn ondeugendste hotel-moment.

"Ooit vernielde ik niet enkel de hotelkamer, maar de hele verdieping van het hotel", zo vertelt hij ongetwijfeld met veel gevoel voor overdrijven. Op dat moment buigt Norris zich naar hem toe om hem iets in het oor te fluisteren, waarop Ricciardo hem uitnodigt: "Vertel dan!"

Luidruchtig McLaren-feestje

Het verhaal echter blijft geheim, maar Norris vertelt nog wel een andere anekdote, en wel uit 2019, het eerste jaar waarin hij zich racecoureur van McLaren mocht noemen: "We gedroegen ons niet zo netjes in het zwembad, waarna iedereen het bad uit werd gestuurd. We gingen naar onze kamers en daar ging het mooie feestje nog even door."

Norris verontschuldigt zich met terugwerkende kracht: "Sorry als mensen boven of onder onze kamer last van ons hadden." Ricciardo ondertussen heeft ook nog zalvende woorden over voor de hotelketen in de vorm van complimentjes.

"Ze zorgen er altijd voor dat ik fris aan de start sta. We zweten nogal wat af in onze overalls en soms nog meer dan de andere keer. Dan is het nodig dat ze een keer extra worden gewassen en Hilton is daar heel snel en efficiënt in", aldus de Australiër met ken kenmerkende brede lach.

Ook interessant:

Verstappen niet te stoppen zonder Ferrari-upgrades

Wie stopt Max Verstappen? De Red Bull-coureur rekende wederom af met Charles Leclerc en was in de race de snelste man. De zege in Miami was een tik op de neus voor Ferrari, maar kan het team counteren met een upgrade?

En wat is er allemaal aan de hand bij Lewis Hamilton en Mercedes? Dat en nog veel meer bespreken autocoureur Tom Coronel, F1-expert Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk in een gloednieuwe aflevering van de RacingNews365 F1-podcast.

Geniet nog meer van jouw favoriete F1-site zonder advertenties, een exclusieve app én nog veel meer.

Check het snel!
Forbidden

Weddenschappen Daniel Ricciardo

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
x
Verstappen reageert: "Hou dan gewoon je mond"