Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Ricciardo legt uit waarom hij al-tijd lacht

Met zijn opgewekte voorkomen, grotendeels bepaald door die enorme smile, is Daniel Ricciardo een graag geziene gast in de Formule 1-paddock. De Australiër legt uit waarom zijn kenmerkende lach zelden van zijn gezicht te slaan valt.

"Het is een kwestie van alles in perspectief zien, iets wat veel mensen vaak schijnen te vergeten", zo onthult Daniel Ricciardo desgevraagd in gesprek met het Spaanse AS .

"Ik zou wel kunnen spreken van een slechte dag als ik vijfde wordt, maar tegelijkertijd kan ergens anders iemand worden ontslagen of worden neergeschoten in een oorlog. Een slechte dag voor mij, kan de beste dag in iemand anders zijn leven betekenen." "Als ik vijfde wordt in een race, dan ben ik natuurlijk niet tevreden", vervolgt de Red Bull-coureur. "Maar maakt dat die dag tot een slechte dag? Nee, het is enkel een slecht moment. De volgende dag word ik alsnog wakker in een mooi hotel en realiseer ik me opnieuw dat ik een gelukkig mens ben." "Ik houd bovendien van lol maken, dus een deel van mij moet alles wel in perspectief plaatsen om maar niet verdrietig te zijn."

Viaplay
x
LIVE Sprint Shootout Formule 1 GP China 2024