© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Ricciardo legt uit waarom hij al-tijd lacht

26 okt. 2018 07:15 Jan van der Burgt 0 reacties
Met zijn opgewekte voorkomen, grotendeels bepaald door die enorme smile, is Daniel Ricciardo een graag geziene gast in de Formule 1-paddock. De Australiër legt uit waarom zijn kenmerkende lach zelden van zijn gezicht te slaan valt.

"Het is een kwestie van alles in perspectief zien, iets wat veel mensen vaak schijnen te vergeten", zo onthult Daniel Ricciardo desgevraagd in gesprek met het Spaanse AS.

"Ik zou wel kunnen spreken van een slechte dag als ik vijfde wordt, maar tegelijkertijd kan ergens anders iemand worden ontslagen of worden neergeschoten in een oorlog. Een slechte dag voor mij, kan de beste dag in iemand anders zijn leven betekenen."

"Als ik vijfde wordt in een race, dan ben ik natuurlijk niet tevreden", vervolgt de Red Bull-coureur. "Maar maakt dat die dag tot een slechte dag? Nee, het is enkel een slecht moment. De volgende dag word ik alsnog wakker in een mooi hotel en realiseer ik me opnieuw dat ik een gelukkig mens ben."

"Ik houd bovendien van lol maken, dus een deel van mij moet alles wel in perspectief plaatsen om maar niet verdrietig te zijn."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen