© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Ricciardo: 'Max Verstappen en ik zijn beste rijdersduo in Formule 1'

14 dec. 2017 12:38 Ruud Dimmers 0 reacties
Max Verstappen en Daniel Ricciardo zijn volgens de Australiër het beste rijdersduo in de Formule 1. In 2017 ontwikkelde de Nederlander zich volgens zijn teamgenoot door en zijn groei is nog niet ten einde.

Ricciardo zag Verstappen groeien in 2017

Het duo Ricciardo en Verstappen presteert zowel op de baan als daarbuiten prima. De twee Red Bull-coureurs kunnen het uitstekend met elkaar vinden, wat zorgt voor de nodige grappige momenten. Op de baan leveren ze mooie gevechten met elkaar, waarin het respect voor de ander centraal staat.

"Mijn relatie met Max is erg goed. We hadden natuurlijk ons incident in Hongarije, maar dat was uiteindelijk goed voor ons en het team.  We hebben dat direct na de race uitgesproken en dat was goed van Max en mij", laat Ricciardo weten.

De ontwikkeling van Max Verstappen gaat nog altijd razendsnel. In 2017 was dit met name zichtbaar tijdens de kwalificaties en in de maand oktober. Verstappen pakte de zege in Maleisië en Mexico, waarin hij zeer volwassen reed.

"Max is dit jaar veel volwassener geworden. Hij wordt natuurlijk ouder, maar je ziet hem ook groeien. Ik ben zelf niet altijd de meest volwassen persoon, maar ik denk dat Max wat van mij heeft overgenomen."

"Op het circuit behaalde Max uitstekende resultaten. Hij is nog beter geworden, terwijl hij al erg goed was. Ik denk dat Max nog sneller wordt in de toekomst."

Ricciardo kijkt er al naar uit om in 2018 wederom te strijden met zijn Nederlandse teamgenoot. Volgens Daniel vormen hij en Max het beste rijdersduo in de F1.

"Onze rivaliteit zal de toenemen, maar ik kijk er naar uit om elkaar uit te dagen. Ik ben ervan overtuigd dat we de beste line-up in Formule 1 zijn."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen