Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Ricciardo: 'Max Verstappen en ik zijn beste rijdersduo in Formule 1'

Max Verstappen en Daniel Ricciardo zijn volgens de Australiër het beste rijdersduo in de Formule 1. In 2017 ontwikkelde de Nederlander zich volgens zijn teamgenoot door en zijn groei is nog niet ten einde.

Het duo Ricciardo en Verstappen presteert zowel op de baan als daarbuiten prima. De twee Red Bull-coureurs kunnen het uitstekend met elkaar vinden, wat zorgt voor de nodige grappige momenten. Op de baan leveren ze mooie gevechten met elkaar, waarin het respect voor de ander centraal staat. "Mijn relatie met Max is erg goed. We hadden natuurlijk ons incident in Hongarije, maar dat was uiteindelijk goed voor ons en het team. We hebben dat direct na de race uitgesproken en dat was goed van Max en mij", laat Ricciardo weten. De ontwikkeling van Max Verstappen gaat nog altijd razendsnel. In 2017 was dit met name zichtbaar tijdens de kwalificaties en in de maand oktober. Verstappen pakte de zege in Maleisië en Mexico, waarin hij zeer volwassen reed. " Max is dit jaar veel volwassener geworden. Hij wordt natuurlijk ouder, maar je ziet hem ook groeien. Ik ben zelf niet altijd de meest volwassen persoon, maar ik denk dat Max wat van mij heeft overgenomen."

" Op het circuit behaalde Max uitstekende resultaten. Hij is nog beter geworden, terwijl hij al erg goed was. Ik denk dat Max nog sneller wordt in de toekomst." Ricciardo kijkt er al naar uit om in 2018 wederom te strijden met zijn Nederlandse teamgenoot. Volgens Daniel vormen hij en Max het beste rijdersduo in de F1. "Onze rivaliteit zal de toenemen, maar ik kijk er naar uit om elkaar uit te dagen. Ik ben ervan overtuigd dat we de beste line-up in Formule 1 zijn."

Viaplay
x
Max Hezemans: "Newey wil met Hamilton Verstappen verslaan"