© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Ricciardo: 'Max Verstappen is beter dan Sebastian Vettel'

17 jul. 2018 13:44 Ruud Dimmers 0 reacties
Daniel Ricciardo reed in zijn carrière met Vettel en Verstappen als teamgenoten. De Australiër kan de beide coureurs dan ook goed vergelijken en geeft aan dat Verstappen de betere van de twee is.

in een interview met F1 Racing wordt Ricciardo gevraagd wie beter is: Verstappen of Vettel: "Max. Ze zijn allebei goed, maar ik kies voor Max".

In 2014 was Ricciardo teamgenoot van Vettel bij Red Bull en versloeg de Duitser. Vanaf 2016 rijden Max en Daniel samen voor Red Bull, waarbij ze bijzonder aan elkaar gewaagd zijn. Ricciardo scoorde meer punten, maar Verstappen was de betere tijdens de kwalificaties.

Het kleine verschil tussen beide coureurs zorgt ervoor dat ook de meer ervaren Ricciardo tot het uiterste wordt gedreven. "Je pusht elkaar, waardoor je meer leert en zelf ook beter wordt. Het is goed om een sterke teamgenoot te hebben. Daarbij is Max een goed referentiepunt."

De verwachting is dat Ricciardo en Verstappen minimaal tot en met 2020 teamgenoten blijven bij Red Bull. Het aflopende contract van de Australiër wordt binnen enkele weken verlengd.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen