© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Ricciardo met nieuwe upgrades op jacht naar nieuwe zege bij GP Canada

02 jun. 2018 08:20 Wanda Bisschop 1 reacties
Na zijn indrukwekkende zege tijdens de GP van Monaco behoort Daniel Ricciardo ook in Canada tot één van de favorieten voor de zege op het semi-stratencircuit van Montreal. Lukt het de Australiër om twee zeges op rij te pakken?

Ricciardo jaagt op zijn tweede zege in Montreal

"Canada is absoluut één van mijn favoriete races van het seizoen. Niet alleen vanwege het circuit maar ook zeker vanwege de stad zelf. Montreal is echt geweldig."

Op de officiële site van Red Bull Racing kijkt Ricciardo dan ook vol vertrouwen uit naar de GP van Canada die hij al een keer won. 

"Mijn resultaten zijn hier een beetje wisselvallig, maar ik won in Canada wel mijn allereerste Formule 1 race. Dat was in 2014 terwijl ik vorig jaar ook op het podium stond met een derde plaats."

"In Canada krijgen we een paar updates en ons chassis doet het sowieso goed op dit soort circuits. Bovendien hebben we opnieuw de hypersoft banden ter beschikking. Ik kijk er dan ook enorm naar uit. Hopelijk hebben we opnieuw een sterk weekend zodat we onze jacht op de WK-leiders kunnen voortzetten."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen