Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Ricciardo mist zijn 'schat' Verstappen en wisselt helm met Red Bull-coureur

Iedereen mist het duo Max Verstappen en Daniel Ricciardo wel een beetje. Ook Ricciardo zelf mist zijn voormalig Red Bull-teamgenoot, zo blijkt.

Het kwam voor iedereen als een grote verrassing toen Daniel Ricciardo halverwege 2018 bekend maakte dat hij Red Bull aan het einde van het seizoen zou verlaten en over zou stappen naar Renault. Inmiddels is er al een seizoen voorbijgegaan en een jaar na zijn overstap geeft de Australiër aan zijn 'schat' Max Verstappen nog steeds te missen. Daarom besloot hij aan het einde van het seizoen van helm te wisselen met Verstappen. Op Instagram deelt Ricciardo een foto van het duo met elkaars helm in de hand: "Eén jaar later. Mis mijn schat heel erg. Daarom was deze helmwissel broodnodig", zo luidt het onderschrift van de foto van Ricciardo. Zie hieronder.

B5nmizVFAqv

View this post on Instagram One year on. Missing bae like crazy. Helmet swap super necessary. A post shared by Daniel Ricciardo (@danielricciardo) on Dec 3, 2019 at 9:32am PST

Luister nu naar de allernieuwste aflevering van de RacingNews365-podcast, waarin Formule 1-journalisten Ruud Dimmers en Jan van der Burgt samen met host Jeroen van Inkel terugblikken op de Grand Prix van Abu Dhabi.

Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"