© Getty Images/Red Bull Content Pool

Nieuwsoverzicht

‘Ricciardo moet Verstappen verslaan, dan pas dromen over toekomst’

06 feb. 2018 09:16 Jan van der Burgt 0 reacties
Volgens Mark Webber zou landgenoot Daniel Ricciardo er goed aan doen zich in eerste instantie te richten op het verslaan van Max Verstappen, in plaats van nu al te dromen over een droomtransfer.

Webber sluit niet uit dat Ricciardo bij Red Bull blijft

Daniel Ricciardo benadrukte vorige week dat zijn volgende contract hem in staat moet stellen om mee te vechten om de wereldtitel, bij welk team dat ook mag zijn. Volgens Mark Webber loopt zijn landgenoot daarmee iets te veel op de zaken vooruit.

"Hij moet binnen Red Bull eerst maar eens Max Verstappen zien te verslaan en dan naar de opties kijken die hem voor volgend jaar geboden worden", aldus Ricciardo's voorganger bij Red Bull in gesprek met Autosport.

"Daniel weet dat ook heus wel", vervolgt Webber. "Hij zal zich het eerste half jaar enkel op het gevecht met Max moeten focussen en dan eens om zich heen gaan kijken." 

"Mercedes zal tot die tijd bijvoorbeeld ook Valtteri Bottas willen beoordelen in zijn tweede seizoen bij dat team, dus die hebben echt geen haast om het rijdersduo voor 2019 vast te leggen."

Webber sluit ook niet uit dat Ricciardo zijn verblijf bij Red Bull verlengt: "Als hij in staat is Max Verstappen te slaan, en als Red Bull hem een winnende auto kan geven, zie ik geen reden voor hem om te vertrekken."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen