© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Ricciardo niet bang voor voorkeursbehandeling Max Verstappen

22 okt. 2017 09:16 Ruud Dimmers 0 reacties
Met het nieuwe Formule 1 contract van Max Verstappen ontstonden er direct geruchten omtrent een 'kopmanschap' binnen Red Bull. De Nederlander zou de absolute nummer één worden binnen het team.

Ricciardo verwacht niet dat Verstappen andere behandeling krijgt

Daniel Ricciardo verwacht niet dat er een verschil ontstaat tussen de behandeling van hem en Max Verstappen. De Australiër heeft een aflopend contract na volgend seizoen, maar Red Bull heeft al te kennen gegeven ook graag met hem verder te gaan.

"Ik heb daar tot op heden nooit iets van gemerkt en kan me niet voorstellen dat dit in de toekomst gaat veranderen. Nooit heb ik ondervonden dat Red Bull één coureur voortrekt."

"Als daar sprake van zou zijn dan had iedereen dat wel gemerkt, want dat zou ik niet verbergen. Ik had mijn frustraties dan ook publiekelijk geuit."

Ricciardo begrijpt dat de 20-jarige Verstappen een boegbeeld voor het merk Red Bull is. De combinatie van zijn leeftijd en uitstekende prestaties zetten de Nederlander veelvuldig in the picture.

"Max heeft een aantal records verbroken en voor het merk Red Bull is het goed als hij er nog meer gaat verbreken. Ik begrijp heel goed dat dit commercieel gezien zeer interessant is."

"Binnen het team merk ik daar niets in. We krijgen een gelijke behandeling. Dat de media hier nu over schrijven snap ik ook, maar er is geen reden voor."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen