Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Ricciardo niet bang voor voorkeursbehandeling Max Verstappen

Met het nieuwe Formule 1 contract van Max Verstappen ontstonden er direct geruchten omtrent een 'kopmanschap' binnen Red Bull. De Nederlander zou de absolute nummer één worden binnen het team.

Daniel Ricciardo verwacht niet dat er een verschil ontstaat tussen de behandeling van hem en Max Verstappen. De Australiër heeft een aflopend contract na volgend seizoen, maar Red Bull heeft al te kennen gegeven ook graag met hem verder te gaan. " Ik heb daar tot op heden nooit iets van gemerkt en kan me niet voorstellen dat dit in de toekomst gaat veranderen. Nooit heb ik ondervonden dat Red Bull één coureur voortrekt." " Als daar sprake van zou zijn dan had iedereen dat wel gemerkt, want dat zou ik niet verbergen. Ik had mijn frustraties dan ook publiekelijk geuit."

Ricciardo begrijpt dat de 20-jarige Verstappen een boegbeeld voor het merk Red Bull is. De combinatie van zijn leeftijd en uitstekende prestaties zetten de Nederlander veelvuldig in the picture. " Max heeft een aantal records verbroken en voor het merk Red Bull is het goed als hij er nog meer gaat verbreken. Ik begrijp heel goed dat dit commercieel gezien zeer interessant is." " Binnen het team merk ik daar niets in. We krijgen een gelijke behandeling. Dat de media hier nu over schrijven snap ik ook, maar er is geen reden voor."

Viaplay
x
Hulkenberg 'Op weg naar nieuw F1-team'