© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Ricciardo niet langer welkom bij teamvergaderingen Red Bull

18 sep. 2018 08:30 Jan van der Burgt 0 reacties
Daniel Ricciardo is sinds de Grand Prix van Singapore niet meer bij alle teamoverleggen van Red Bull aanwezig. Zodra het intern over de auto van 2019 gaat, wordt de Australiër buiten de deur gehouden.

Daniel Ricciardo maakt in 2019 de overstap van Red Bull naar Renault en Red Bull zit er niet op te wachten dat Ricciardo gevoelige informatie over de RB15 mee naar Frankrijk neemt. Om die reden wordt Daniel Ricciardo vanaf de Grand Prix van Singapore bij bepaalde vergaderingen buiten de deur gehouden.

"Daniel is inderdaad niet langer aanwezig bij vergaderingen die over 2019 en daarna gaan. We verleggen de focus steeds verder naar 2019 en we kunnen niet hebben dat Ricciardo gevoelige informatie met zich meeneemt naar Renault", aldus Red Bull-adviseur Helmut Marko in gesprek met het Duitse Bild.

Dat gezegd hebbende beklemtoont Marko dat Daniel Ricciardo gedurende het lopende seizoen nog alle kansen krijgt om voor zeges te strijden: "Hij was bijvoorbeeld wel gewoon bij alle sessies die ter voorbereiding op de Grand Prix van Singapore dienden aanwezig."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen