Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Daniel Ricciardo

Ricciardo niet langer welkom bij teamvergaderingen Red Bull

Daniel Ricciardo is sinds de Grand Prix van Singapore niet meer bij alle teamoverleggen van Red Bull aanwezig. Zodra het intern over de auto van 2019 gaat, wordt de Australiër buiten de deur gehouden.

Daniel Ricciardo maakt in 2019 de overstap van Red Bull naar Renault en Red Bull zit er niet op te wachten dat Ricciardo gevoelige informatie over de RB15 mee naar Frankrijk neemt. Om die reden wordt Daniel Ricciardo vanaf de Grand Prix van Singapore bij bepaalde vergaderingen buiten de deur gehouden.

"Daniel is inderdaad niet langer aanwezig bij vergaderingen die over 2019 en daarna gaan. We verleggen de focus steeds verder naar 2019 en we kunnen niet hebben dat Ricciardo gevoelige informatie met zich meeneemt naar Renault", aldus Red Bull-adviseur Helmut Marko in gesprek met het Duitse Bild.

Dat gezegd hebbende beklemtoont Marko dat Daniel Ricciardo gedurende het lopende seizoen nog alle kansen krijgt om voor zeges te strijden: "Hij was bijvoorbeeld wel gewoon bij alle sessies die ter voorbereiding op de Grand Prix van Singapore dienden aanwezig."

Forbidden

Weddenschappen Daniel Ricciardo

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet
RN365 Special
Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"

RacingNews365 zat na het F1-seizoen samen met niemand minder dan Max Verstappen voor een exclusief interview. In dit eerste deel vertelt Max over Gianpiero 'GP' Lambiase, zijn race-engineer met wie hij als het even kan voor altijd samen wil werken. Hij beschrijft de onderlinge relatie gekscherend als een 'huwelijk'. Maar wie is nou het mannetje en wie het vrouwtje?

Lees meer
Viaplay
x
Breaking F1 zet streep door de vierde race van 2023