Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Daniel Ricciardo

Ricciardo niet langer welkom bij teamvergaderingen Red Bull

Daniel Ricciardo is sinds de Grand Prix van Singapore niet meer bij alle teamoverleggen van Red Bull aanwezig. Zodra het intern over de auto van 2019 gaat, wordt de Australiër buiten de deur gehouden.

Daniel Ricciardo maakt in 2019 de overstap van Red Bull naar Renault en Red Bull zit er niet op te wachten dat Ricciardo gevoelige informatie over de RB15 mee naar Frankrijk neemt. Om die reden wordt Daniel Ricciardo vanaf de Grand Prix van Singapore bij bepaalde vergaderingen buiten de deur gehouden.

"Daniel is inderdaad niet langer aanwezig bij vergaderingen die over 2019 en daarna gaan. We verleggen de focus steeds verder naar 2019 en we kunnen niet hebben dat Ricciardo gevoelige informatie met zich meeneemt naar Renault", aldus Red Bull-adviseur Helmut Marko in gesprek met het Duitse Bild.

Dat gezegd hebbende beklemtoont Marko dat Daniel Ricciardo gedurende het lopende seizoen nog alle kansen krijgt om voor zeges te strijden: "Hij was bijvoorbeeld wel gewoon bij alle sessies die ter voorbereiding op de Grand Prix van Singapore dienden aanwezig."

RN365 Special
Is deze wiskundige formule het geheim van Red Bull-topontwerper Adrian Newey?

Het is één van de meest besproken topics in de Formule 1 van dit seizoen: porpoising. Heeft Red Bull-topontwerper Adrian Newey de juiste formule gevonden om het probleem in kaart te brengen en daarnaar te handelen?

Lees meer
Viaplay
x
Formule 1-podcast Nog volop werk aan de winkel voor Verstappen en Red Bull