Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Ricciardo niet langer welkom bij teamvergaderingen Red Bull

Daniel Ricciardo is sinds de Grand Prix van Singapore niet meer bij alle teamoverleggen van Red Bull aanwezig. Zodra het intern over de auto van 2019 gaat, wordt de Australiër buiten de deur gehouden.

Daniel Ricciardo maakt in 2019 de overstap van Red Bull naar Renault en Red Bull zit er niet op te wachten dat Ricciardo gevoelige informatie over de RB15 mee naar Frankrijk neemt. Om die reden wordt Daniel Ricciardo vanaf de Grand Prix van Singapore bij bepaalde vergaderingen buiten de deur gehouden.

"Daniel is inderdaad niet langer aanwezig bij vergaderingen die over 2019 en daarna gaan. We verleggen de focus steeds verder naar 2019 en we kunnen niet hebben dat Ricciardo gevoelige informatie met zich meeneemt naar Renault", aldus Red Bull-adviseur Helmut Marko in gesprek met het Duitse Bild. Dat gezegd hebbende beklemtoont Marko dat Daniel Ricciardo gedurende het lopende seizoen nog alle kansen krijgt om voor zeges te strijden: "Hij was bijvoorbeeld wel gewoon bij alle sessies die ter voorbereiding op de Grand Prix van Singapore dienden aanwezig."

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden