Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Daniel Ricciardo

Ricciardo, Norris en Sainz 'kibbelen' over onoriginele helmdesigns

Een hilarische conversatie op Twitter tussen Daniel Ricciardo, Carlos Sainz en Lando Norris. Eerstgenoemde bekritiseerde de helmen van zijn collega's, die naar niet van gediend waren.

Norris Ricciardo
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Singapore GP Pte. Ltd

De afgelopen weken presenteerden verschillende Formule 1-coureurs al hun nieuwe helm voor het aanstaande seizoen. Daniel Ricciardo heeft dat nog niet gedaan, maar op Twitter deelde hij op zaterdag wel een sarcastische boodschap met zijn volgers, waarin hij de originaliteit van de helmen van zijn Formule 1-collega's bekritiseerde.

"Wow, echt leuk al die nieuwe helmen, echt schattig hoor. Echt. Heel origineel ook allemaal. Maar, maak jullie niet druk, ik zal de dag wel redden", zo klonk hij sarcastisch.

Tekst gaat verder onder de Tweet

Het McLaren-duo, Carlos Sainz en Lando Norris, was daar niet van gediend. Beiden reageerden vol trots op de Tweet van de Australiër met een foto van hun respectievelijke helmen. Ricciardo sloeg meteen terug en reageerde dat hij op het punt stond om te lunchen, maar spontaan geen honger meer had na het zien van de helm van de Spanjaard.

Tekst gaat verder onder de Tweet

Norris reageerde op zijn beurt weer met een plaagstootje: "Het duurde twintig jaar voordat jij een origineels wist te verzinnen, bro", al doelend op Ricciardo's bijzondere, blauw-groen-roze helmdesign van 2019 en het feit dat de Australiër een van de oudere coureurs is op de grid.

Hoe de helm van Ricciardo er komend jaar uit zal zien, is nog niet duidelijk, aangezien de Renault-coureur hem nog niet heeft gepresenteerd, maar de verwachtingen zijn in nu in ieder geval hoog gespannen.

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan
Forbidden

Weddenschappen Daniel Ricciardo

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
RN365 F1-podcast Verstappen terecht kritisch op dominant Red Bull