Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Daniel Ricciardo

Ricciardo optimistisch over nieuwe Renault: "De auto is zeker sneller"

Daniel Ricciardo nam op woensdag en donderdag plaats in de nieuwe Renault R.S.20. De wagen die met name aan de voorzijde flink onder handen is genomen, presteerde naar behoren.

Daniel Ricciardo blikt na twee halve testdagen uitgebreid terug. Zijn eerste indruk van de Renault R.S.20 is positief, waarbij een ding volgens hem buiten kijf staat: de nieuwe bolide is sneller dan zijn voorganger.

"In mijn tweede ronde hier reed ik gelijk al een 1.19,0. Dat was direct een goede rondetijd en de auto voelt goed aan. Het eerste gevoel is prima", aldus Ricciardo ten overstaan van RacingNews365.

Conclusies verbindt hij echter niet aan de eerste testdagen. "We moeten nog kijken waartoe onze auto in staat is, maar het gevoel is goed en de auto is zeker verbeterd."

Daarbij komt dat de omstandigheden in Barcelona compleet anders zijn dan die op veel van de circuits die aangedaan worden. In de ochtend is het zeer fris op het circuit, met temperaturen van een graad of vijf. "Het is hier erg koud, maar goed - testen is gewoon testen. Het draait voornamelijk om zoveel mogelijk ronden af te leggen. Aan het einde van de twee testweken weet iedereen wel waar die ongeveer staan. Maar, in Melbourne zijn de omstandigheden weer anders."

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Daniel Ricciardo

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
LIVE Grand Prix van Spanje