Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Daniel Ricciardo

Ricciardo over Ferrari-geruchten: "Wie weet wat er in de toekomst gaat gebeuren"

Daniel Ricciardo wordt de laatste dagen in verband gebracht met een sensationele overstap naar Ferrari. De geruchten lijken op niets te zijn gebaseerd, maar Ricciardo speelt het spel uitstekend mee.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Singapore GP Pte. Ltd

Daniel Ricciardo heeft een contract dat hem nog tot het einde van 2020 aan Renault verbindt, maar heeft volgens diverse bronnen een 'Ferrari-clausule'. Deze zou hem instaat stellen om onder zijn contract uit te kunnen op het moment dat de Italiaanse renstal hem een zitje aanbiedt.

Mede door de sterk wisselvallige prestaties van Sebastian Vettel wordt er in de (Italiaanse) media volop gespeculeerd over de toekomst van de viervoudig kampioen. Ricciardo werd in Singapore geconfronteerd met de Ferrari-geruchten.

"Dit jaar was ik natuurlijk graag de teamgenoot van Leclerc geweest", lacht hij voor de camera van Sky Italia. "Wie weet in de toekomst. Ik vind hem een goede rijder en een prima gozer. Charles is een vriend van me in de paddock, dus wie weet wat er in de toekomst gaat gebeuren."

"Hij heeft nog minimaal tien tot vijftien jaar voor zich in de Formule 1 en ik ook nog minimaal vijf, dus wie weet worden we ooit teamgenoten. Wie zal het zeggen."

Verrast over de sterke prestaties van Leclerc is de Renault-coureur allerminst: "Ik wist al dat Charles een goede coureur was en ben niet verrast door het feit dat hij twee races op rij won, aangezien hij in een betere auto rijdt dan vorig jaar."

Luister hieronder naar de nieuwste F1-podcast van RacingNews365, met onder andere Tim Coronel, Joe van Burik en Jeroen van Inkel.

8 reacties

    Breaking Dit is de nieuwe Williams, inclusief nieuwe kleurstelling