Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Ricciardo steekt jonge, gepeste McLaren-fan een hart onder de riem

Daniel Ricciardo heeft een hart van goud. Nadat hij een radeloze moeder zag tweeten dat haar zoontje werd gepest, stak de Australiër de tienjarige McLaren-fan een hart onder de riem.

Een moeder was ten einde raad en liet op Twitter weten dat haar tienjarige zoon er helemaal doorheen zat door al het gepest. Bovendien hadden de pestkoppen zijn McLaren-pet, zijn meest trotse bezit, afgepakt en er op gestampt. De moeder tweette het naar het McLaren-team, Daniel Ricciardo en Lando Norris. De reactie van de Australiër liet niet lang op zich wachten en hij stak de jonge fan een hart onder de riem. "Het spijt me dit te moeten horen, maar maak je geen zorgen vriend. Vergeet niet, pestkoppen zijn de zwakkelingen. Ik zorg dat er een nieuwe pet en andere goodies jouw kant opkomen. Hou je taai kleine vriend", zo luidde het hartverwarmende bericht van de McLaren-coureur.

1403724375241773060

Sorry to hear this, but don’t stress buddy. Makes you look tough! Bullies are the weak ones, don’t forget that. I’ll sort you out with a new hat and some other goodies. Stay up lil homie — Daniel Ricciardo (@danielricciardo) June 12, 2021

Viaplay
x
FIA CEO FIA legt functie neer