Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Daniel Ricciardo

Ricciardo stelt ambitieuze doelen voor 2020

Daniel Ricciardo wil in 2020 terugkeren op het Formule 1-podium om zo weer de smaak van champagne te kunnen proeven. Vooralsnog is Renault daar sinds de terugkeer als fabrieksteam in 2016 niet in geslaagd.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Renault

Het seizoen 2019 is niet het seizoen geworden zoals Daniel Ricciardo dat voor ogen had. Het team is momenteel niet de logische 'nummer vier', iets waar het team voorafgaand aan het seizoen wel op inzette. Ondanks dat de doelen voor dit jaar niet behaald zijn, hoopt Ricciardo de doelen voor 2020 wél te behalen.

"Toen ik voor Renault tekende, was het altijd al het idee om in 2020 een eerste podium te scoren met Renault. Dat is en blijft het doel, ook al zijn we nog niet op het gewenste niveau daarvoor", aldus de Australiër tijdens de persconferentie voor de Grand Prix van Brazilië.

"Als we echter een sterke winter kunnen afwerken, dan is het niet onmogelijk om volgend jaar daadwerkelijk in te zetten op dat eerste podium", vervolgt Ricciardo, die op de voornaamste concurrent van Renault wijst als bewijs dat snelle stappen in de Formule 1 mogelijk zijn.

"Kijk naar McLaren. Dat team heeft in korte tijd veel voor elkaar gekregen. Maar ook als we als Renault volgend jaar niet op het podium staan, willen we vaker met de drie topteams de strijd aan kunnen gaan."

Wat kan Max Verstappen in Brazilië? Tim en Tom Coronel wagen zich in de nieuwste F1-podcast van RacingNews365 aan een voorspelling.

RN365 Nieuwsdossier Formule 1 GP Brazilië 2019

Volg hier het laatste nieuws over de Formule 1 GP van Brazilië en alle verrichtingen van Max Verstappen.

4 reacties