© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Ricciardo: "Telefoontjes Marko na een slechte race ga ik niet missen"

08 dec. 2018 13:12 Jan van der Burgt 2 reacties
Daniel Ricciardo verruilt in 2019 zijn donkerblauwe Red Bull-overall voor een overwegend geel exemplaar van Renault. Hoewel hij een paar dingen bij Red Bull gaat missen, is hij ook heel duidelijk over wat hij niet gaat missen.

Als Max Verstappen en Daniel Ricciardo in de Red Bull-fabriek voor de laatste keer samen plaatsnemen op de sofa, legt de Nederlander Ricciardo de vraag voor wat hij niet gaat missen aan Red Bull Racing. De Australiër aarzelt even, maar komt dan met een gedecideerd antwoord: "De telefoontjes van Helmut Marko na een slechte race. Die ga ik niet missen. En de opdrachten van Red Bull in de kou evenmin."

De bewuste vraag werd voorafgegaan door de vraag wat hij wél gaat missen aan Red Bull Racing: "De gratis blikjes Red Bull en de cafeïne die daarmee gepaard gaat. Natuurlijk mis ik ook de toffe petjes en alle voordelen van het onderdeel zijn van Red Bull, zoals het ontmoeten van andere Red Bull-atleten en de zekerheid dat je altijd op alle feestjes bent zonder dat je je daar zelf voor uit moet nodigen."

Eén gelukje voor Ricciardo, Verstappen wil zijn best doen om hem 'af en toe op de gastenlijst te plaatsen', mits de Australiër aardig blijft voor hem, een geste die Ricciardo dankbaar in ontvangst neemt.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen