© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Ricciardo: 'Twee goede resultaten houden ons in de titelrace'

21 jul. 2018 08:20 Jan van der Burgt 0 reacties
Met twee goede resultaten in Duitsland en Hongarije behoudt Red Bull de aansluiting in de titelrace. Die stellige mening is Daniel Ricciardo toegedaan.

Ricciardo wil als outsider de zomerstop in

Die bewering werkt overigens twee kanten op. Slaagt Red Bull er niet in om goed te scoren in Duitsland en Hongarije, dan acht Daniel Ricciardo het team kansloos voor beide titels:

"Als we deze twee weken dik weten te scoren, dan blijven we belangrijke outsiders voor de wereldtitel. Laten we echter teveel liggen op de Hockenheim- en Hungaroring, dan staan we buitenspel", aldus Ricciardo in gesprek met Sky Sports F1.

"Deze twee races zijn dus bepalend voor het gevoel waarmee we de zomerstop in gaan. In Hongarije moeten we sterk voor de dag kunnen komen. Misschien niet zo sterk als in Monaco, maar we hebben daar in ieder geval een goede kans om te winnen."

Na de triple header, die Ricciardo niet goed gezind was, staat de Australiër in Duitsland opnieuw voor een flinke uitdaging. Ricciardo krijgt een gridstraf van twintig plaatsen voor het wisselen van meerdere motoronderdelen.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen