© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Ricciardo twijfelt over Honda-motor

30 jul. 2018 08:44 Ruud Dimmers 6 reacties
De overstap van Red Bull van Renault naar Honda komt voornamelijk voort uit frustratie. Dat laat Daniel Ricciardo weten, die nog twijfelt over de kracht van de motor.

"Ik begrijp waarom Red Bull deze stap zet. Er is frustratie en wrijving en ieder probleem met Renault is een druppel die de emmer over doet stromen. Het team heeft de drang iets nieuws te proberen, maar niemand weet of het echt gaat werken", laat Ricciardo aan de NOS weten.

In Hongarije barstte de bom wederom na een uitvalbeurt van Max Verstappen. Met de nodige scheldwoorden maakte de Nederlander zijn mening kenbaar, iets waarin hij (zonder scheldwoorden) bijval kreeg van teambaas Horner.

Ricciardo legt uit dat de overstap naar Honda voornamelijk voortkomt uit onvrede met Renault, dan dat het gebaseerd is op blind vertrouwen in Honda.

"Als je het vertrouwen en hoop in der ene partij verliest, krijg je vanzelf zin in een avontuur. Red Bull wil meer controle, wil het in eigen hand hebben. Maar hoe goed is Red Bull volgend jaar met Honda? Niemand kan dat voorspellen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen