Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Ricciardo: 'Vernieuwde Red Bull gaat er cool uit zien'

De vrijdag in Barcelona is de dag waarnaar veel teams uitkeken. Vandaag wordt duidelijk welke veranderingen de teams doorgevoerd hebben aan hun auto's, maar ook of deze succesvol zijn. Daniel Ricciardo voorspelt dat de Red Bull er 'pretty crazy' uit gaat zien.

Max Verstappen en Daniel Ricciardo krijgen dit weekend de beschikking over diverse nieuwe onderdelen. Een daarvan lieten wij eerder vandaag al zien: de nieuwe bargeboards van de RB14 . Ricciardo is optimistisch, maar tevens realistisch over de veranderingen. "Je hoort altijd de grote getallen over hoeveel tijdwinst het op gaat leveren, maar naarmate de race dichterbij komt wordt men steeds realistischer." "Onze auto zal zeker sneller zijn, maar de vraag blijft of het genoeg is om te kunnen concurreren met de anderen."

De teamgenoot van Verstappen voorspelt in ieder geval dat de auto's er 'cool' uit komen te zien. Het zwaartepunt van de veranderingen zal liggen bij de sidepods van de auto. "Het ziet er cool uit en je zal veel nieuwe onderdelen zien bij de sidepods. Het ziet er best tof uit. Als het niet sneller is, dan ziet het er in ieder geval cool uit!"

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"