© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Ricciardo: 'Verstappen en ik waren verreweg snelsten op natte baan'

29 sep. 2017 15:53 Ruud Dimmers 0 reacties
Max Verstappen en Daniel Ricciardo waren een klasse apart vanmorgen in de natte eerste trainingen. De twee Red Bull coureurs waren meer dan een seconde per ronde sneller dan de concurrentie.

Daniel Ricciardo hoopt op regen in Maleisië

Ricciardo sprak van een interessante dag, waarbij hij onder de indruk was van het tempo van hemzelf en Max Verstappen in de regen.

"Het was interessant om in deze condities te rijden op zowel een natte als droge baan. In de regen zagen Max en ik er erg sterk uit op de intermediates. We hadden een goede pace en waren een stuk sneller dan alle andere coureurs."

"Vanmiddag waren we niet zo snel als Ferrari, maar het leek erop dat Mercedes ook wat problemen had. We moeten alleen naar onszelf kijken en we kunnen nog verder verbeteren. Op de korte runs moeten we de grip aan de voorkant verbeteren en tijdens de lange runs de grip aan de achterkant. We moeten een compromis vinden met de set-up, dat wordt de sleutel voor zondag."

Van Daniel Ricciardo mag het de rest van het weekend wel regenen. In de recente raceweekenden kwamen de beide Red Bulls erg sterk voor de dag onder natte omstandigheden. Er wordt nog regen voorspeld gedurende het weekend, maar de vraag is of deze ook tijdens de kwalificatie of race valt.

"Als we nog een seconde kunnen winnen morgen dan doen we mee vooraan. We hebben nog veel werk te verzetten. Het zou mooi zijn als we nog regen krijgen dit weekend. Mij hoor je niet klagen als het tijdens de kwalificatie en race regent!"

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen