Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
McLaren

Ricciardo vertrouwt de McLaren-bolide nog niet helemaal

Daniel Ricciardo was na de vrijdagtrainingen nog niet geheel tevreden met zijn prestaties in de McLaren. Hij heeft naar eigen zeggen nog even nodig om honderd procent te wennen.

Ricciardo Bahrain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © McLaren

McLaren heeft er vrijdag een ogenschijnlijk prima vrije training op zitten. Volgens Daniel Ricciardo kan het echter nog beter en dan doelt hij niet alleen op de auto, maar ook op zichzelf, zo vertelt hij tegen media waaronder RacingNews365.

"We hebben gedaan wat we moesten doen" zegt Ricciardo. "Er valt nog wel wat te verbeteren. Denk ik dat ik geweldige ronden heb gereden? Nee, nog niet geweldig. Maar ik denk dat vandaag geen goede benchmark is."

Ricciardo geeft aan dat het team nog niet helemaal is waar het wil zijn. "Het is fijn dat we vandaag iedereen tegelijkertijd op de baan hebben gezien, omdat je dan kunt zien waar je staat. Het bemoedigende is dat we tweede en zesde zijn en allebei nog relatief ontevreden."

"Ik denk dat we nog niet honderd procent vertrouwen hebben in de auto, hij doet nog niet helemaal wat we willen. We hebben nog wat werk te verzetten."

Forbidden

Weddenschappen Daniel Ricciardo

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Breaking Goed nieuws voor toekomst Belgische Grand Prix na beslissing F1