Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Daniel Ricciardo

Ricciardo vindt nieuwe Formule 1-bijbaan naast Red Bull-taken

Daniel Ricciardo heeft wat extra Formule 1-werk gevonden naast zijn taken als derde coureur bij Red Bull.

Ricciardo Miami
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages
Na zijn vertrek bij McLaren is Daniel Ricciardo dit jaar de derde coureur van Red Bull. Hij voert wat test- en simwerk uit en is bij sommige races beschikbaar om eventueel in te vallen voor Max Verstappen of Sergio Perez.

Die taak gaat hij combineren met wat commentaarwerk, want dit jaar zal hij bij de Amerikaanse TV drie races van commentaar voorzien. Samen met de acteur Will Arnett, bekend van onder meer de comedyserie Arrested Development, zal hij op luchtige wijze de Formule 1-race van commentaar voorzien en tegelijkertijd gasten ontvangen in de show.

De Amerikaanse zender ESPN zal dit uit gaan zenden op een extra kanaal, terwijl de 'normale' F1-uitzending met de normale commentators op ABC uitgezonden zal blijven worden.

"Dit wordt heel leuk!", jubelt Ricciardo. "Will en ik gaan heel veel plezier hebben bij het maken van deze show. We hopen dat het voelt alsof je gewoon Formule 1 aan het kijken bent met je maten. We zullen geweldige gasten ontvangen, veel lachen en met wat geluk de fans ook nog eens wat dichter tot de sport brengen waar ik zoveel van hou. Riemen vast, Amerika!", aldus de goedlachse Red Bull-coureur.

De show, 'The Grandstand with Daniel Ricciardo and Will Arnett', zal volgend weekend in Amerika te zien zijn tijdens de GP van Canada en later dit jaar zal het duo ook te zien zijn tijdens de GPs in Austin en Las Vegas.

Test blog

Ook interessant:

Verstappen degradeert concurrentie tot veldvulling

Natuurlijk, het was een onemanshow van Verstappen, maar dat betekent niet dat er niks te bespreken valt over bijvoorbeeld Ferrari en Mercedes. Integendeel! Coronel, Dimmers en Mosterdijk doen het volop!

Abonneer je op ons YouTube-kanaal en mis niets van de Formule 1.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal.

Praat mee!

Viaplay
x
Papa Perez "Verstappen en Checo zijn twee tijgers!"