Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Daniel Ricciardo

Ricciardo voltooit gedaanteverwisseling tot McLaren-coureur

Het is 2021 en dat betekent dat Daniel Ricciardo geen Renault-coureur meer is. Hij staat nu officieel onder contract bij McLaren en dat was op zijn social media ook te merken.

Ricciardo McLaren
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © McLaren

In 2018 hakte Daniel Ricciardo de knoop door: hij ging Red Bull verlaten en zou Renault vanaf het nieuwe seizoen gaan versterken. Nog voor het begin van zijn tweede Renault-seizoen had hij echter al besloten dat hij wederom verder zou gaan kijken.

In 2020 was hij nog Renault-coureur, maar vanaf 1 januari 2021 mag hij zichzelf officieel een McLaren-werknemer noemen. Hij liet daar al snel na de jaarwisseling dan ook geen misverstand over ontstaan. Tot aan het nieuwe jaar pronkte Daniel Ricciardo nog in de geel-zwarte kleuren van Renault op social media, maar nu het nieuwe jaar is aangebroken veranderde de vakantie vierende coureur zijn profielfoto's naar een foto van hem in McLaren-kleding.

			© McLaren
	© McLaren

Ook op de McLaren-website word je sinds begin dit jaar opgevrolijkt door de mooie glimlach van de Australiër, zoals op de bovenstaande foto is te zien. Bij het Britse team hoopt Ricciardo vanaf 2022 weer races te kunnen winnen en zijn doel, het worden van F1-wereldkampioen, te kunnen verwezenlijken. Is het de goede keuze geweest? Laat je mening hieronder achter.

Poll

Heeft Ricciardo de juiste keuze gemaakt?

keer gestemd

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan
Forbidden

Weddenschappen Daniel Ricciardo

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Live Tweede vrije training Formule 1 GP Australië