© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Ricciardo voor kerst om tafel met Red Bull over nieuw contract

29 nov. 2017 07:40 Ruud Dimmers 0 reacties
Formule 1 coureur Daniel Ricciardo lijkt toch wat meer haast te hebben om met Red Bull om tafel te gaan. Eerder liet de teamgenoot van Max Verstappen weten dat hij de eerste races van 2018 af wil wachten, alvorens hij een beslissing neemt over zijn toekomst.

Ricciardo wil eerste gesprekken voeren voor de kerstdagen

Na afloop van de GP van Abu Dhabi liet Ricciardo aan Associated Press weten dat hij voor de kerstdagen duidelijk wil hebben van Red Bull. Zijn huidige contract loopt eind 2018 af.

"Als ik naar Australië ga dan wil ik een aantal weken even niet met racen bezig zijn. Ik wil graag eerder duidelijkheid en weet zeker dat we de komende twee weken met elkaar om tafel gaan."

Geld speelt daarbij geen doorslaggevende rol. Ricciardo beseft dat het voor hem in de komende jaren moet gebeuren wil hij de wereldtitel winnen. De jeugd staat alweer op de deur te kloppen met mannen als Sainz en Ocon die azen op een stoeltje bij de topteams.

"Mijn piekjaren liggen nu voor me en dat betekent dat ik nu moet onderhandelen over een nieuw contract. Hij draait daarbij zeker niet om geld, maar om de sportieve mogelijkheden en de vraag wie in 2019 de beste auto heeft."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen