© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Ricciardo: "We moeten ons bij de beste drie kwalificeren"

14 sep. 2018 17:45 René Oudman 0 reacties
Daniel Ricciardo en de Grand Prix van Singapore is een combinatie die goed samen gaat. De 29-jarige afzwaaiende teammaat van Max Verstappen reed zijn Red Bull in de voorgaande vier edities telkens naar een podiumplaats. In de eerste vrije training was Ricciardo het snelste. 's Avonds zakte hij terug naar P4.

Zoals het Ricciardo betaamt, wordt de verzamelde pers na afloop van de tweede vrije training met een grote grijns te woord gestaan.

Het lichaamswater gutst Ricciardo over zijn voorhoofd, waarop de Australiër lachend voor de camera van Sky Sports zegt: "Zweten is toch gezond?!" De Red Bull-rijder vervolgt met de orde van de dag. "De eerste vrije training verliep beter dan het tweede bedrijf. Persoonlijk voelde ik me meer op mijn gemak."

"Overdag waren we sneller en was het comfortabel, maar onder het kunstlicht kregen we de banden niet perfect op temperatuur. Het probleem is dat de kwalificatie in de avonduren plaatsvindt", merkt Ricciardo terecht op. "Echter, we weten wat we kunnen verwachten en ik denk dat we er bandentechnisch goed bij zullen zitten."

Dat de kwalificatie allesbepalend kan zijn, onderkent Ricciardo. "Het wordt zaak om hier in de top twee, top drie te zitten op zaterdagavond. De kwalificatie is ó zo belangrijk!"

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen