© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Ricciardo: 'We zijn slechts in één op de vijf ronden écht snel'

13 mei 2018 17:37 Jan van der Burgt 0 reacties
Daniel Ricciardo moet zich na de Grand Prix van Spanje tevreden stellen met de vijfde plaats. Meer zat er niet in, want de Red Bull was slechts bij vlagen snel.

Daniel Ricciardo verklaart spin na virtual safety car

"Op sommige momenten was de auto echt heel erg snel. Maar het rare was dat dit slechts in één op de vijf ronden het geval was", zo laat Ricciardo na afloop van de race optekenen.

"In de rest van het aantal ronden had ik moeite de snelheid te vinden of raakte ik naast de baan. De auto heeft veel potentieel, maar op de één of andere manier komt dat er nog niet elke ronde uit. Optimisme en pessimisme wisselden elkaar dus af, maar al met al was het een vrij saaie race voor mij."

In de tweede heft van de race verloor Daniel Ricciardo heel veel tijd toen hij zijn RB14 even niet in het rechte spoor wist te houden in de hairpin van bocht tien.

"De virtual safety car liep op zijn eind en toen ik dat doorhad, trapte ik eigenlijk iets te enthousiast het gaspedaal in. De auto ging in de rondte, maar veel verloor ik er niet mee. Ik lag al een redelijk eindje achter de rest", zo legt Ricciardo uit.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen