Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Ricciardo wil in april om tafel met Red Bull voor nieuw contract

Formule 1 coureur Daniel Ricciardo wil medio april om tafel met Red Bull Racing over een nieuw contract. De Australiër beschikt voor het eerst in zijn F1-carrière over een aflopend contract.

Daniel Ricciardo en Max Verstappen zijn het gedroomde rijdersduo van Red Bull. Teambaas Christian Horner wil de Australier graag vastleggen tot en met 2020. Dat jaar loopt ook het contract van Max Verstappen af. Ricciardo zelf houdt de onderhandelingen nog even af. Daniel staat in de belangstelling van Ferrari en Mercedes en wil eerst zien hoe sterk Red Bull is in 2018.

Tegenover Sky Sports laat Ricciardo weten dat hij nog even af wil wachten alvorens hij met Red Bull om tafel gaat. "Sinds het einde van het vorige seizoen is er weinig gebeurd. Ik heb even een break van de F1 genomen." "Normaal gesproken denk ik dat het verstandig is dat we media april met elkaar om tafel gaan. Ik hoop dat we de eerste races kunnen winnen, dat geeft me een sterke positie tijdens de onderhandelingen", sluit Ricciardo met een lach af.

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"