© Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Ricciardo wil stoppen met shoey

01 jul. 2017 17:07 Ruud Dimmers 0 reacties
De shoey begon vorig jaar als een ludieke actie van Daniel Ricciardo op het podium. Iets wat een keer grappig was, begint zelfs voor de Australiër nu saai te worden.

Ricciardo is wel klaar met zijn eigen hype

Daniel Ricciardo die uit zijn schoen drinkt op het podium. Het is inmiddels een ingeburgerd protocol als de Red Bullcoureur weer eens op het podium staat. In Baku moest de 18-jarige Lance Stroll er aan geloven.

Lance leek er niet echt van te genieten. Hij vond het vast leuk om onderdeel uit te maken van dit ritueel, maar spuugde alles uit. Het begon ooit als een grapje maar loopt nu toch wat uit de hand,” liet Ricciardo aan ESPN weten.

Niet alleen op het podium wordt er gesproken over de shoey. Veel journalisten vragen keer op keer naar het ritueel. Voor Ricciardo wordt het tijd om afscheid te nemen.

Ik ben er wel een beetje klaar mee en misschien is het gewoon tijd om ermee te stoppen. Gaan we de shoey nog eens zien? Wie weet. Maar het moet een spontaan iets zijn. Het was altijd leuk, maar ik daag mijn collega’s uit om iets leuks te bedenken wat ze zelf kunnen vieren op het podium.”

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen