Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Ricciardo: "Zal alles moeten geven om Hülkenberg te verslaan"

Daniel Ricciardo wil niet de fout maken Nico Hülkenberg te onderschatten als hij komend seizoen naast de Duitser plaatsneemt in een Renault. Hij weet dat hij alles moet geven om hem te verslaan.

Nico Hülkenberg is met 156 Grand Prix-starts één van de meest ervaren Formule 1-coureurs op de grid. Daarnaast wordt hij beschouwd als één van de meest getalenteerde rijders, maar desondanks stond hij nog nooit op het podium.

Zijn nieuwe teamgenoot, Daniel Ricciardo, laat zich door de statistieken niet in de luren leggen: "Ik weet dat ik in 2019 alles moet geven om Nico te verslaan. Buitenstaanders kunnen denken dat hij niets meer is dan 'die coureur die nooit op het podium stond', maar wij weten beter. Iedereen in de Formule 1 weet uit welk hout hij is gesneden. "Ik heb mijn zelfvertrouwen dat ik heb opgebouwd middels de vele hoogtepunten bij Red Bull meegenomen naar Renault, en met een teamgenoot als Nico Hülkenberg heb ik dat vertrouwen ook hard nodig", aldus de Australiër in gesprek met Motorsport.com .

Viaplay
x