© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Ricciardo: "Zet Gasly volgende race maar in die auto"

29 okt. 2018 15:15 Jan van der Burgt 3 reacties
Daniel Ricciardo stapt wat hem betreft niet meer in de Red Bull RB14. Het ding is in zijn ogen vervloekt en na de race in Mexico suggereerde Ricciardo dat Pierre Gasly het stuur maar over moet nemen.

Het was een pijnlijk gezicht. Daniel Ricciardo moest zijn auto met nog zo'n tien ronden te gaan stilzetten langs de kant van de baan. Het hoofdschudden van de Australiër sprak boekdelen. Zijn woorden even later mogelijk nog meer: "Ik ben er helemaal klaar mee. Ik ben niet bijgelovig, maar er lijkt wel een vloek op mijn auto te rusten. Laat Pierre Gasly er vanaf nu maar mee rijden."

Gasly neemt volgend jaar daadwerkelijk het stoeltje van de Ricciardo over bij Red Bull, maar een vroege promotie lijkt onwaarschijnlijk. In het officiële persbericht van Red Bull lijkt de Australiër sowieso wat te zijn bijgedraaid.

"Ik weet heel goed dat niemand met opzet mijn auto saboteert, maar een beetje geluk lijkt me momenteel gewoon niet gegund. Ik ben van nature een positief iemand, dus als ik morgen (vandaag, red.) wakker word, ben ik vast wel weer wat positiever."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen