Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Rich Energy twittert als vanouds positief over Haas F1

Haas F1 kreeg er via social media nogal van langs van Rich Energy toen William Storey daar nog de scepter zwaaide en helemaal klaar was met de tegenvallende prestaties van het team. Inmiddels lijkt wat dat betreft alles weer koek en ei.

De Grand Prix van Groot-Brittannië op Silverstone ging de boeken in als de soap rond Haas F1 en Rich Energy. De toenmalige CEO van het energiedrankjesmerk zegde het vertrouwen in het Formule 1 team op en daarmee ook de sponsorovereenkomst. De aandeelhouders van Rich Energy gingen op hun achterste benen staan en na het afzetten van Storey als CEO lijken de gemoederen nu weer wat bedaard. Op Twitter, waar Rich Energy na de verloren rechtszaak tegen fietsmerk Whyte Bikes bovendien een nieuw logo voert, gaat het er als vanouds vriendelijk aan toe. Zo noemt Rich Energy de Haas F1-bolide in een recente tweet 'de mooiste Formule 1-auto van allemaal'. Haas F1 verwacht na de zomerstop duidelijkheid te kunnen geven over het wel of niet voorzetten van de samenwerking met Rich Energy, maar alles lijkt erop dat de gemoederen zijn bedaard. De vraag is echter of de relatie tussen Haas F1 en Rich Energy desondanks geen onherstelbare schade heeft opgelopen en of Rich Energy (2.0) aan alle betalingsverplichtingen kan voldoen.

1161756049411629060

Arguably the most beautiful car in @F1 #richenergy #HaasF1 #F1 #car pic.twitter.com/zmzHP1jE01 — Rich Energy (@rich_energy) August 14, 2019

Viaplay
x
Breaking Aston Martin in protest tegen uitslag kwalificatie