Rich Energy titelsponsor Haas F1

25 okt. 2018 15:07 Ruud Dimmers 2 reacties
Energiedrank fabrikant Rich Energy stapt toch de Formule 1 in. Het concern was in de race om Force India over te nemen, maar zag die deal mislukken. Zojuist werd bekend gemaakt dat het bedrijf titelsponsor van Haas F1 wordt.

Het Formule 1-team van Haas haalt met Rich Energy een grote vis binnen. De bolides van Romain Grosjean en Kevin Magnussen worden vanaf 2019 op prominente plaatsen voorzien van het logo van Rich Energy.

Haas F1 laat weten dat het een meerjarig contract heeft gesloten, waarbij Rich Energy titelsponsor wordt van de Amerikaanse renstal. Vanaf 2019 gaat het team door het leven als Rich Energy Haas F1 Team. In 2019 ondergaat ook de kleurstelling van de bolide een metamorfose.

Voor de Amerikaanse renstal is het de eerste grote sponsor die het aan zich weet te binden sinds het in de Formule 1 in 2016. De komst van Rich Energy betekent dat er vanaf volgend seizoen twee grote fabrikanten van energiedrank actief zijn in de F1. De tweede is Red Bull dat met een eigen team en Scuderia Toro Rosso actief is.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen