Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Haas F1 Team

Rich Energy door het stof: "Onbezonnen actie van een eenling heeft ons te schande gemaakt"

De aandeelhouders van Rich Energy gaan graag door als hoofdsponsor van het Haas F1-team. Diegene die verantwoordelijk was voor de tweet over het beëindigen van de samenwerking, zal zo snel mogelijk uit zijn functie worden ontheven.

Grosjean spanje
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Haas F1

De soap rond Rich Energy houdt de gemoederen flink bezig. Gisteravond werd via het officiële Twitter-kanaal bekendgemaakt dat Rich Energy het vertrouwen in Haas F1 opzegde en dat de samenwerking dus per direct beëindigd zou worden. De aandeelhouders van de energiedrankjesfabrikant zijn not amused.

"We geloven in het Haas F1 Team en we willen niets liever dan onze sponsorverplichtingen nakomen. Daarnaast geloven we ook heilig in het merk Formule 1 en in het platform dat het ons eigen merk biedt", zo laten de aandeelhouders in een statement weten.

"Het is duidelijk dat de acties van één iemand ons merk te schande hebben gemaakt. We zijn druk bezig om diegene die hier verantwoordelijk voor is uit zijn leidinggevende functies te ontheffen. Diegene sprak zijn persoonlijke mening uit en zeker niet die van het hele bedrijf. We betreuren dit incident dan ook ten zeerste. We zullen verder niet op details ingaan en deze kwestie achter gesloten deuren afhandelen."

"We zullen Haas F1 echter trouw blijven als sponsor en bedanken het team voor hun steun en geduld zolang wij intern met deze kwestie dealen."

Forbidden

Weddenschappen Haas

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
Lewis De vurige Red Bull-wens die Hamilton niet hardop uit wil spreken