Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
MotoGP nieuws

Rins: "Weinig tijd gehad om mijn overwinning te vieren, maar ik heb zin in Misano"

Tijdens de Grand Prix van Groot-Brittannië boekte Alex Rins een onwaarschijnlijk knappe overwinning. De Spanjaard versloeg in de allerlaatste meters van de race MotoGP-koning Marc Marquez. Toch stond het drukke programma de Suzuki-rijder niet toe om de overwinning goed te vieren.

Interview
Naar nieuwsoverzicht © MotoGP.com

Tijdens de testdagen op het circuit van Misano sprak RacingNews365 de tweevoudig Grand Prix-winnaar over zijn verwachtingen op zowel korte als lange termijn. "Goh, als ik terugdenk aan die overwinning op Silverstone, dan krijg ik nog steeds een grote glimlach op mijn gezicht. Het was prachtig om die race te winnen, aangezien het de eerste keer was dat we een GP op eigen kracht wonnen. In Amerika kwam Marquez natuurlijk ten val en waren we eigenlijk niet het sterkst, op Silverstone waren we dat echter wel."

"Die overwinning is dan ook heel belangrijk voor de toekomst van het team", vervolgt Rins zijn verhaal. "We hopen in 2020 namelijk een machine te hebben waarmee we iedere Grand Prix mee kunnen strijden om de podiumplekken of overwinningen. Daarvoor moet de motor nog net iets stabieler worden en moeten we nog wat extra pk’s zien te vinden. We zijn positief gestemd binnen het team en we hebben de verwachting dat we volgend seizoen daadwerkelijk mee kunnen strijden om de titel."

Door de testdagen kon de overwinning op Silverstone echter nog niet goed gevierd worden. "Het is hard werken in de MotoGP, dus helaas hebben we te weinig tijd gehad om mijn overwinning echt te vieren. Gelukkig hebben we wel met gehele team wat gegeten en het was prachtig om de stralende gezichten van de teamleden te zien. Hopelijk kunnen we ook op Misano goed voor de dag komen, de testresultaten zijn in ieder geval zeer veelbelovend."

RN365 Nieuwsdossier Interviews

RacingNews365 voorziet de racefans dagelijks van exclusieve interviews met F1-coureurs en prominenten uit de auto- en motorsport.

0 reacties