Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Rinus VeeKay

Rinus VeeKay verrast met ‘ijskoud’ helmdesign voor Indy500

Rinus van Kalmhout, oftewel Rinus VeeKay, gaat ook dit jaar met een speciale helm deelnemen aan de Indy500. De coureur van Ed Carpenter Racing rijdt dit jaar alweer voor de vijfde keer in een van de belangrijkste races van het jaar.

Alweer voor het vijfde jaar op rij gaat Rinus VeeKay proberen de tweede Nederlander ooit te worden die de Indy500 op zijn naam schrijft. Het belangrijkste autosport-evenement in de Verenigde Staten staat volgende week op de planning en VeeKay opent ook dit jaar de jacht met een speciale helm. Dit jaar staat de coureur van Ed Carpenter Racing met een wel heel 'ijskoud' design aan de start.

Dit jaar heeft de Nederlander onder meer inspiratie opgedaan bij het tradionele 'melk-moment' dat altijd plaats vindt na afloop van de race. Alle coureurs moeten een smaak melk opgeven die zij willen ontvangen, wanneer ze de Indy500 weten te winnen. Meestal wordt de fles niet opgedronken, maar als een douche gebruikt. Of VeeKay dit jaar de melk in ontvangst mag nemen, weten we op zondag 26 mei. Bekijk hieronder de helm van VeeKay!

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Monaco! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

In dit artikel

Praat mee!

Viaplay
x
Live Reacties na mislukte kwalificatie Verstappen in Monaco