Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Rivaal Lorenzo feliciteert Rossi: "Hoop dat je nog lang doorgaat!"

Valentino Rossi en Jorge Lorenzo konden elkaars bloed in het verleden geregeld drinken, maar toch hoopt de Honda-coureur dat 'The Doctor' nog jaren actief blijft in de MotoGP.

Valentino Rossi was ruim tien jaar geleden de grote ster van de MotoGP die zege na zege behaalde én jaarlijks met de wereldtitel aan de haal ging. Toen Jorge Lorenzo aan het front verscheen bij Yamaha ontstond een bikkelharde strijd tussen beide coureurs.

Ondanks dat 'Vale' en Lorenzo regelmatig botsten, hoopt de Spanjaard dat de 40-jarige Italiaan nog jarenlang actief blijft in de MotoGP. "Het is logisch dat Valentino en ik niet altijd door één deur kunnen. We zijn beide talentvolle coureurs, maar hebben ook een uitgesproken mening. Dat botst af en toe met elkaar en dat zal nooit gaan veranderen", laat Lorenzo in gesprek met Sky Italia weten. De Honda-coureur geniet echter van de rivaliteit met Rossi en neemt zijn petje af voor de nog altijd succesvolle Italiaan. "Ik wil Valentino feliciteren en hem complimenteren met het feit dat hij op zijn veertigste nog altijd meestrijdt aan de top van de MotoGP. Ik denk dat ik ook namens alle fans spreek als ik zeg dat Rossi nog lang niet klaar is om de races thuis vanaf de bank te bekijken." "Valentino, ik zie je in Qatar en laten we er dit seizoen weer een mooie strijd van maken!" Met medewerking van Aaron Deckers

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden