Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Robert Doornbos in actie met Formule 1-tweezitter tijdens Gamma Racing Day

Robert Doornbos stoft zijn helm en kloffie weer eens af om tijdens de Gamma Racing Day de snelste taxichauffeur van Nederland te spelen. In een Formule 1-tweezitter rijdt hij vermogende mensen over het circuit van Assen op 5 en 6 augustus.

In een Renault tweezitter rijdt Doornbos in totaal zestien ritjes, maar daar hangt wel een fiks prijskaartje aan. De ritjes worden door de organisatie verkocht voor een slordige 3.500 euro excl. BTW. Kortom, alleen weggelegd voor zakenlieden en de elite van Nederland! Is je spaarpot net wat minder groot dan kan je nog altijd genieten van twee super gave dagen in Assen. De toegang tot het prachtige evenement is namelijk gratis! Klik hier voor gratis kaartjes!

In totaal verwacht de organisatie 100.000 enthousiaste racefans te mogen begroeten. Publiekstrekker is de populaire F1-coureur Nico Hulkenberg. Daarnaast zijn onder ander de gebroeders Tim en Tom Coronel aanwezig en staat er een mooie demo op het programma van Michael van der Mark. De Superbike coureur zal zijn Yamaha de sporen geven op het TT circuit.

Viaplay
x
Max "Wolff zei tegen Verstappen: 'Neem Marko mee naar Mercedes'"