© Willem J. Staat

Nieuwsoverzicht

Robert Doornbos schikt in claim van 11 miljoen euro

16 apr. 07:15 Ruud Dimmers 0 reacties
Voormalig F1-coureur Robert Doornbos en Harry Muermans zijn na jaren van procederen eindelijk tot een schikking gekomen. De rechtszaak waarin 11 miljoen euro werd geëist van Doornbos is daarmee van tafel.

Doornbos schikt in miljoenenclaim Muermans

Het conflict tussen Doornbos en Muermans ontstond nadat de vastgoedondernemer als sponsor betrokken was bij de racecarrière van de Nederlander. Doornbos werd jarenlang door Muermans gesponsord, maar volgens de vastgoedhandelaar ging het daarbij om een lening. 

Het management van Doornbos was een andere mening toegedaan en een langlopend conflict volgde. Tweemaal werd Doornbos in het gelijk gesteld, maar de derde keer oordeelde de rechtbank dat de voormalig F1-coureur liefst 11 miljoen euro moest betalen.

Doornbos liet aan Quote weten dat de rechtszaak van tafel is en er een schikking is getroffen.

"We hebben samen gezeten en kwamen al vrij snel tot een redelijke schikking waar we beide tevreden mee zijn. De zaak is hiermee gesloten en we gaan verder met ons leven."

De schikking is voor beide partijen een goede uitkomst aangezien Doornbos niet over een vermogen van 11 miljoen euro beschikt en vastgoedhandelaar Muermans nog een claim boven het hoofd hangt in zake de Vastgoedfraude-zaak. Zo meldt Quote.

Doornbos wil geen uitspraken doen over de hoogte van de schikking.

"Vanzelfsprekend is dit bedrag lager dan het vonnis, maar kan ik niet in details treden over onze overeenkomst. Het boek is hiermee gesloten", aldus Doornbos.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen