© Renault F1

Nieuwsoverzicht

Robert Kubica weet nog niet wat volgende stap is na succesvolle F1-test

02 aug. 2017 19:37 Ruud Dimmers 0 reacties
De comeback van Robert Kubica in de Formule 1 is weer een stap dichterbij. Zonder problemen legde de Pool twee volledige Grand Prix afstanden af in Hongarije, waarbij hij prima rondetijden noteerde. Na afloop was Kubica zelf ook opgetogen over zijn dag.

Robert Kubica: 'Dit was een fantastisch dag!'

Kubica werd gesteund door trouwe fans die meegereisd waren naar de Hungaroring en hun held de hele dag toezongen.

"Het was een fantastische dag voor mij in de R.S. 17. Ik wil al mijn fans bedanken voor hun steun, het was prachtig om te zien!"

"Tot op heden is het een ongelooflijke reis geweest tot aan dit punt, waarbij ik veel vragen voor mezelf heb kunnen beantwoorden. Ik heb veel geleerd over de moderne Formule 1 auto's en er zijn grote verschillen met de generatie auto's waarin ik reed. Zo is de auto veel breder dan vroeger."

Aan het einde van de dag stonden er liefst 142 ronden achter de naam van Kubica die met een 1.18,5 de vierde tijd van de dag noteerde.

"Ik heb het programma van het team af kunnen werken en daarbij boekten we veel progressie. Ik heb veel geleerd over het gedrag van de auto en de 2017 banden."

"Na vandaag is het nog te vroeg om te zeggen wat de volgende stap wordt. Voor dit moment wil ik iedereen binnen Renault F1 bedanken voor het feit dat ze deze test mogelijk hebben gemaakt voor me."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen