© Haas F1

Nieuwsoverzicht

Romain Grosjean: 'Ontwikkeling Honda maakt Formule 1 spannender'

13 apr. 2018 11:30 Wanda Bisschop 0 reacties
Na drie moeizame jaren met McLaren gaat Honda dit Formule 1 seizoen de uitdaging aan met Toro Rosso. Al gelijk in de tweede race sloegen ze toe met een vierde plek voor Pierre Gasly.

Grosjean verwacht enorme strijd in middenveld

Ondanks dat Haas F1 in Bahrein het nakijken had en achter Toro Rosso eindigde, is Romain Grosjean blij met de ontwikkeling van de Japanse motorfabrikant.

"Natuurlijk was ik niet blij dat Toro Rosso voor ons eindigde maar ik ben wel blij dat Honda, nu samen met Toro Rosso, zo'n goed resultaat heeft gescoord. Iedereen had verwacht dat ze na een sterke kwalificatie in de race terug zouden zakken maar dat is niet gebeurd. Dit is voor de Formule 1 geweldig."

Vorig jaar was Force India meestal 'best of the rest' maar dit jaar is de strijd om de vierde plek een stuk onvoorspelbaarder.

Grosjean verwacht dat het ook tijdens de GP van China weer een spannend gevecht wordt in het middenveld.

"In Melbourne was het Haas, Renault, McLaren en dan Toro Rosso. In Bahrein was het Toro Rosso, Haas, Renault en dan McLaren. Het zit dicht bij elkaar en dat maakt het super spannend. Ook in de kwalificaties moet je geweldig presteren, net als in de race natuurlijk. Hopelijk lukt het ons om de anderen voor te blijven."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen