Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meerā€¦
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Romain Grosjean toont zwaar verbrande linkerhand in vol ornaat

Romain Grosjean houdt ons sinds zijn huiveringwekkende crash in Bahrein regelmatig op de hoogte van zijn herstel. Vandaag toonde hij zijn verbrande linkerhand voor het het eerst in vol ornaat. Let op, het plaatje hieronder kan misschien als akelig ervaren worden.

Romain Grosjean crashte zwaar in de Grand Prix van Bahrein met een enorm vuurbal tot gevolg. 28 seconden lang zat hij vast en de vlammen, maar hij wist te ontsnappen en iedereen had door dat het veel erger had kunnen aflopen. De meest noemenswaardige verwondingen waren brandwonden aan beide handen. Met name zijn linkerhand was flink verbrand en zit tot vandaag de dag nog in het verband. Af en toe mag het verband eraf om te luchten en op dat soort momenten laat Grosjean zien hoe het ervoor staat. Voor het eerst toont hij zijn linkerhand in vol ornaat. Een beetje akelig ziet het er nog wel uit, maar de Fransman is gelukkig met het genezingsproces. Het zien van de foto's maakt overigens ook meteen duidelijk waarom hij de laatste races van het jaar moest missen. Racen was echt niet mogelijk geweest.

1348980872494669825

Dressing fully off and Petrus happy!!! šŸ„°šŸ„°šŸ„° pic.twitter.com/0Ab3r2fcW1 ā€” Romain Grosjean (@RGrosjean) January 12, 2021

Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"