© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Rosberg: 'Max Verstappen wordt geen kampioen bij Red Bull'

14 mrt. 2018 09:48 Ruud Dimmers 2 reacties
Vorig seizoen verlengde Max Verstappen zijn contract met Red Bull tot en met 2020. Een verkeerde keuze denkt Nico Rosberg. De wereldkampioen van 2016 ziet de Nederlander geen kampioen worden met Red Bull.

Rosberg begrijpt keuze van Verstappen om bij te tekenen niet

Nico Rosberg is lovend over de prestaties en het talent van Max Verstappen. De Duitser geniet van de rijstijl van de Nederlander en noemt hem goed voor de F1.

"Max is zo goed voor de sport, hij is geweldig. Als Max uit een race crashte ben ik zelfs teleurgesteld omdat de race vanaf dat moment wat saaier wordt." 

"Hij gaat er altijd vol voor en creëert mogelijkheden die er niet zijn. Kijk naar zijn actie in Amerika op Kimi Raikkonen", laat Rosberg aan F1 Racing weten.

Nico Rosberg is wel verrast dat Verstappen zijn contract verlengde bij Red Bull, terwijl het team al jaren niet het beste team is. Volgens de Duitser zijn de kansen op succes bij Mercedes en Ferrari groter.

"Het was een vreemde beslissing omdat hij daar niet de beste auto heeft. Twee teams met op dat moment betere auto's (Ferrari en Mercedes red.) hadden de rode loper voor hem klaarliggen." 

"Ik zie Verstappen geen wereldkampioen worden met Red Bull, omdat Mercedes zo ontzettend sterk is en Ferrari ook goed meedoet. Lopen er eigenlijk nog talenten rond op de aerodynamica-afdeling van Red Bull? Ik weet dat Newey er niet meer fulltime is." 

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen