Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Rosberg waarschuwt Hamilton en collega's: "Verstappen is pas net begonnen"

Nico Rosberg is diep onder de indruk van Max Verstappen. De oud-Mercedes-coureur denkt dat de Nederlander nu zelfs al de beste ooit is, statistisch gezien.

Na een seizoen met vijftien Grands Prix-overwinningen en het veroveren van zijn tweede wereldtitel, kan Max Verstappen op veel lof rekenen van oud-concurrent Nico Rosberg. De wereldkampioen van 2016 denkt dat Verstappen wel eens alle records kan doen sneuvelen. "Hij is een ongelooflijke coureur. Je kan nu toch wel echt zeggen dat hij een van de beste coureurs aller tijden gaat worden. Als je naar de statistieken kijkt, dan is hij dat nu eigenlijk al. Hij is tweevoudig wereldkampioen en heeft nu al meer gewonnen dan Fernando Alonso", aldus Rosberg op Sky Sports .

Rosberg: "Max is pas net begonnen"

Nog steeds is Verstappen slechts 25 lentes jong en daarom denkt Rosberg dat Verstappen de komende jaren alleen nog maar beter gaat worden als hij het opneemt tegen rivalen als Lewis Hamilton en Charles Leclerc. "Max is nu al een van de besten aller tijden in de Formule 1 en hij is pas net begonnen! Het komende decennium gaat hij dat absoluut laten zien. Het niveau dat hij aantikt is fenomenaal en het is prachtig om dat te mogen aanschouwen", aldus de oud-kampioen.

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi